En restaurang med mycket kultur

Jag har hittat det perfekta stället för att uppleva den italienska kulturen, Ristorante Da Umberto AB som är en härlig restaurang i Ale som jag verkligen vill tipsa er alla om. Hej föresten, jag var för exalterad att jag glömde säga det.

Jag älskar att uppleva olika länders kultur genom maten och därför går största delen av min fritid åt till det. Eftersom jag inte är en mästerkock i köket går jag ofta till olika restauranger för att testa världens olika maträtter. Italiensk matkultur är något som inspirerar mig och mina smaklökar älskar alla deras smaker. Denna restaurang i Ale är nog en av mina nya favoriter när det kommer till italiensk mat, deras mat är gudomligt god och deras service är otroligt bra. Maten förälskade jag mig i redan vid första tuggan med servicen baserades på hela mitt besök, bra service handlar inte om att bara ge ett leende och hälsa kunden välkommen utan du ska som anställd kunna leverera service med hög standard under hela besöket. Servicen på den här restaurangen var helt underbar, all personal engagerade sig i mig som kund från det att jag klev in genom dörren till att jag gick igen. De vet verkligen hur man ska charma sina kunder och dessutom ge dem god mat att äta. När jag gick hem från denna restaurang i Ale njöt jag av livet i allmänhet, jag var så nöjd med allt jag hade fått uppleva på restaurangen och jag blev mätt och belåten.  Allt vad gäller Italiens kultur fanns att hämta på det här företagets restaurang i Ale, så om du nu blev sugen på en stund i Italien är det bara att besöka Ristorante Da Umberto.