Friluftsbyxor till pappa i present

Hejsan på er

Snart är det min pappas födelsedag och jag funderar så mycket på vad jag ska ge honom i present. Han gillar att vara ute i skog och natur och promenera med hunden och jag vet att mamma sagt att han skulle behöva ett par tåliga friluftsbyxor, så just nu sitter jag och söker bland friluftskläder på nätet. Jag och min syster har tänkt att gå ihop till en gemensam present så det skulle kunna vara en ganska bra sak.

Friluftskläder kan ju vara ganska dyrt men jag har hittat en sida där jag tycker att det verkar vara både bra kvalitet och bra priser. Som tur är kan jag ju fråga mamma vad det ska vara för storlek för det har inte jag så bra koll på och jag vet att pappa inte är inne och läser min blogg så därför kan jag skriva om min presentjakt här utan att förstöra överraskningen. Utmaningen nu är väl att jag nu sitter här och ska shoppa friluftskläder till någon annan och det var inte meningen att jag skulle köpa en massa till mig själv.

Det är ju så roligt att shoppa kläder tycker jag och eftersom jag också är ute och går i ur och skur så finns det ju ganska mycket här som jag kan se skulle komma till användning. Men huvudsaken är faktiskt nu att det ligger en utvald present i varukorgen och jag ska inte göra något impulsköp till mig själv. Jag hoppas att han kommer bli glad för sina friluftsbyxor och att de hinner komma i tid, man vet ju inte säkert nu i semestertider. Men det är först nästa helg som han ska firas så paketet borde hinna fram i tid. Hoppas nu att ni har en bra dag och en fin start på veckan. Må så gott och ta hand om er!